Ja jälleen; eräs erittäin jännittävä pätkä seikkailun täyteistä elämääni!

Aamulla olin taas mitä surkein herääjä, ja kun tassuttelin ihan normaalisti keittiöön, säikähdin..! Olin unohtanut kokonaan että serkkuni Homo Sienen Pätkä oli ollut meillä yötä. Muuten aamu meni ihan normaalisti, Sienen pätkä tosin ärsytti koko aamun.
Kouluunkin meidän piti mennä jokseenkin isolla porukalla; Sienen Pätkä, minä, kaverini (?) ja Shin. Lopulta Sienen Pätkä ei sitten tullut meidän kanssa.

Aluksi oli tylsääkin tylsempi päivä, mutta sitten Espanjasta palannut Mei kertoi hauskoista Naruto aiheisista unistaan. Sain naurut koko päiväksi. Unissa olivat mm. Akatsukiin siirtynyt Shikamaru, erittäin ällöttävä uni Narutosta ja Orochimaru hämähäkkimies-kigurumissa.
Sitten meillä oli kirjallisuus suunnistusta, missä oli 10 kysymystä. Kysymykset olivat ylihelppoja, jotain että "Kuka kirjallisuuden hahmo osaa lentää muttei halua kasvaa aikuiseksi?" tms.

Sitten mentiin bussilla Espoon Tuomiokirkkoon. Siellä meidän piti tehdä muistiinpanoja siitä mitä tylsä uskonnon opettajamme kertoi. Sitten meidän piti piirtää jotain kirkosta. Kun tylsin osuus oli ohi, pääsimme kiertelemään hautausmaalle. Etsittiin penkki ja syötiin sitten eväät ; D
Sitten erittäin tukala ja ahdas bussimatka koululle, mistä sitten äkkiä kotiin. Kotona olen ollut koneella ja valtavassa tekemisen puutteessa. Kerrassaan tylsä päivä.